Vrijwilligers

Bij de Van Veldhuizen Stichting zetten we ons in voor gelijke kansen voor elk kind.
Onze aanpak “Van Kansarm naar Kansrijk” is gericht op het ondersteunen van kinderen (en hun ouders) die opgroeien in gezinnen waar (dreigende) armoede een rol speelt, met als doel deze situatie te doorbreken. Elk gezin krijgt een vaste professionele gezinsondersteuner toegewezen. Samen met deze ondersteuner werkt het gezin aan het versterken van hun positie, zelfredzaamheid en het behalen van hun persoonlijke doelen.

Binnen ons programma “Van Kansarm naar Kansrijk” werken we niet alleen met professionele gezinsondersteuners, maar ook met vrijwilligers, onder het motto:
Met meer vrijwilligers, (nog) meer impact!

Vrijwilligers en ervaringsdeskundigen bieden ondersteuning aan andere ouders, helpen met vertalen, ondersteunen bij het lezen van brieven, of maken gewoon even een praatje met een nieuw gezin. Ervaringsdeskundige ouders kunnen dankzij hun eigen ervaringen en begrip snel (zelf)vertrouwen en een gevoel van eigenwaarde geven aan nieuw aangemelde ouders.

Als vrijwilliger kan je een periode lang elke week bij een gezin langs gaan óf maar eens in de paar maanden actief zijn.

De vrijwilligers vacatures die we op dit moment beschikbaar hebben vind je hier.

Staat jouw vacature er niet bij, maar ben of ken jij iemand die wel actief wil zijn binnen onze aanpak? Of heb je andere ideeën om als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan, neem dan contact op met één van onze vrijwilligerscoördinatoren Ellen van Wees (ellen@vanveldhuizenstichting.nl) of Shari Emelina (shari@vanveldhuizenstichting.nl).

Zij kunnen jou onder het genot van een kop koffie of thee vertellen over alle mogelijkheden.

Word jij binnenkort onze nieuwe vrijwilliger? Meld je vandaag nog aan!

Heb je interesse in één van onze vacatures, neem dan contact op met één van onze vrijwilligerscoördinatoren:

Je kunt ons appen

Ellen van Wees 06 18 57 65 46 of Shari Emelina of 06 14 42 54 19

Je kunt ons bellen

Ellen van Wees 06 18 57 65 46 of Shari Emelina 06 14 42 54 19

Je kunt ons mailen

Ellen van Wees ellen@vanveldhuizenstichting.nl of Shari Emelina shari@vanveldhuizenstichting.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.