Samenwerking en Netwerkpartners

Samenwerking met netwerkpartners is van groot belang. Binnen het werkveld Kinderopvang Plus is er daarom tussen de Van Veldhuizen Stichting en de netwerkpartners intensieve samenwerking om de hulp en zorg goed te kunnen inzetten. Hierbij gaan wij met alle partners uit van het (Rotterdamse) principe ‘Een gezin, een plan’. Daar waar al hulpverlening in een gezin aanwezig is, zullen wij een aanvullende rol spelen en afstemming zoeken. Als er (nog) geen hulpverlening aanwezig is, dan voeren wij de regie en zoeken we samen met ouder(s) naar passende hulp.

Netwerkpartners

Wij werken samen met alle partijen die nodig zijn om de gezinnen te versterken en de kinderen te ondersteunen. Binnen Rotterdam zijn dit veel partners, onze ‘sociale kaart’ is lang. Partners in het netwerk weten ons te vinden en andersom weten wij de partners ook te vinden. Met veel partijen hebben wij al een jarenlange samenwerkingsrelatie. Zie hier een overzicht van deze partners.

logo cjg samenwerking netwerkpartners
logo dock samenwerking netwerkpartners
logo lucertis samenwerking netwerkpartners

"Het is bijzonder om te ervaren hoe alle disciplines die werkzaam zijn bij Dikkertje Dap zich open stellen om te leren hoe ze nog deskundiger kunnen worden."