Over Ons

De Van Veldhuizen Stichting staat al vanaf haar bestaan (in 1957) voor een eerlijke kans voor alle kinderen om op te groeien in een gezonde en veilige omgeving. Juist daar waar draaglast en draagkracht uit balans zijn is deze eerlijke kans niet altijd aanwezig. Daar zet de stichting op in, dat is ons hogere doel.

Missie en Visie

Onze missie en visie geven weer waar wij voor staan en wat ons doel is. Het zet onze meerwaarde maar ook het belang voor het jonge kind en het gezin in de juiste context. Wij willen dat alle kinderen, in welk gezin ze ook opgroeien, gelijke kansen krijgen. Alle kinderen moeten zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen.

Onze missie

eerlijke kans van veldhuizen stichting

 

dikkertje dap eerlijke kans van veldhuizen stichting

Geschiedenis

De Van Veldhuizen Stichting werd in 1968 opgericht door dominee Van Veldhuizen. Voor die tijd was in Rotterdam al sociaal-medisch kinderdagverblijf Dikkertje Dap actief (sinds 1957). Anno nu biedt de Van Veldhuizen Stichting, opvoedondersteuning en Kinderopvang Plus voor 0-4 jaar op 5 locaties in de stad. Na ruim 60 jaar hebben wij een behoorlijke geschiedenis opgebouwd.

Neem een kijkje in onze geschiedenis

Partners

Zonder alle netwerk partners binnen alle wijken in Rotterdam die zich inzetten voor de kwetsbare groep kinderen en gezinnen waarvoor wij werken kunnen we niet bieden wat nodig is. Wij werken daarom heel veel samen met een groot aantal partijen en hebben met veel van hen een jarenlange samenwerkingsrelatie.

Wie zijn onze partners

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.