Family Factory

Zorgen voor je gezin is één van de meest uitdagende dingen die er zijn. Het verrijkt je en daagt je uit. Het vraagt veel en levert veel op. Het is vaak mooi en soms moeilijk. En je leert er veel van.

 

De Family Factory inspireert ouders. We helpen je om af en toe even afstand te nemen en te bedenken: hoe gaat t? Hoe willen we gezin zijn? Hoe gaan we om met alles wat er gebeurt in ons (gezins)leven en daarbuiten? En hoe doen andere ouders dat eigenlijk?

De Family Factory werkt op drie manieren:

Activiteiten:
Tijdens de tientallen workshops en ouderavonden die we jaarlijks verzorgen gaan ouders op de meest creatieve manieren met elkaar in gesprek over thema’s als communiceren met kinderen, ‘Opvoeden in twee huizen’ of ‘Regels en Grenzen’. Wist je dat je die activiteiten ook heel makkelijk zelf kunt organiseren?

De Uitgeverij:
Bij De Family Factory vind je een uitgebreid assortiment Inspiratieboekjes over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van media-opvoeding tot puberteit en van seksuele opvoeding tot opvoeden met minder stress. Allemaal staan ze vol met tips, ideeën en ervaringen van andere vaders en moeders. Wist je dat per jaar meer dan 40.000 gezinnen een Inspiratieboekje van de Family Factory in handen krijgen?

Advies en training:
De Family Factory is hulpbron voor diverse gemeenten en organisaties die sociale steun tussen gezinnen willen versterken en die vrijwillige inzet voor en door gezinnen willen bevorderen.