Open Rotterdam geeft aandacht aan Van Kansarm naar Kansrijk.

Sinterklaas en Kerst staan alweer bijna voor de deur en dat betekent: gezelligheid, cadeaus en lekker eten. Toch is dit voor veel mensen in armoede helemaal niet zo vanzelfsprekend; ook niet voor de gezinnen die wij met onze aanpak “van Kansarm naar Kansrijk” ondersteunen.

Hoe fijn is het dan dat juist in deze tijd een organisatie als Ibilly het initiatief neemt om voor de kerst een diner aan te bieden aan Rotterdammers in kwetsbare situaties. Samen met het team van Cafe Pursers en in samenwerking met St. Anders organiseren wij woensdag 21 december een uitgebreid en feestelijk kerstdiner voor de gezinnen uit onze aanpak. De voorbereidingen zijn in volle gang…..

Daarnaast willen wij tijdens het diner de gezinnen graag een extra verrassing meegeven: Kun jij iets missen en voel je iets voor ons initiatief? Dan zouden wij het geweldig vinden als jij een kerstcadeau wil doneren. Bij Cafe Purser (Keizerstraat 160, 3011 GH Rotterdam) kan je voor 20 december een cadeautje bezorgen, zodat wij die onder de kerstboom kunnen leggen.

Wij vinden het nog gezelliger als je zelf langskomt om het cadeautje onder de boom te leggen. Onze dank is groot, een kerstcadeau betekent een hoop voor de mensen die deelnemen aan ons kerstdiner.
Wil je meedoen?
qrd.by/ibilly_charity

 

https://openrotterdam.nl/deze-organisaties-bezorgen-rotterdammers-zonder-budget-een-zalig-kerstfeest/#.Y48VdCnVdSI.link

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.