Van Kansarm naar Kansrijk heeft grote uitbreiding op de website

Met trots kunnen we vertellen dat de website Van Veldhuizen Stichting een mooie uitbreiding heeft gehad! Via deze website is nu in een mooi overzicht te zien wat ons project  “van Kansarm naar Kansrijk” nu werkelijk is en doet.
Met één klik op de knop kun je de oorsprong van “van Kansarm naar Kansrijk” lezen, onze werkwijze, ons netwerk en onze succesverhalen. Bij “van Kansarm naar Kansrijk”  werken we met 7 personen en ook die stellen zich hier graag aan je voor.

Het project van Kansarm naar Kansrijk bestaat nu anderhalf jaar en is ontzettend gegroeid!
We zijn bij nul begonnen en we hebben al vele gezinnen mogen ondersteunen. Én we hebben plaats om nog meer gezinnen deze steun te bieden!

Prinsceen website VVS met KK
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.