Buitenspeeldag 10 juni 2020

Voor veel ouders vinden is het nog lastig om dagelijks naar buiten te gaan met hun kinderen. Kinderen vinden het leuk om buiten te spelen. En het is goed voor ze. Voor hun motoriek en sociale ontwikkeling. Vandaag, 10 juni 2020,  is het Buitenspeeldag! Buitenspelen is super belangrijk, ook nu! Daarom organiseren kinderzender Nickelodeon en Jantje Beton ook dit jaar weer de nationale Buitenspeeldag. Wij roepen alle kinderen op om woensdagmiddag 10 juni buiten te spelen. Wie nodig jij uit om buiten te gaan spelen?

https://jantjebeton.nl/ik-wil-spelen/de-buitenspeeldag/over-de-dag?gclid=Cj0KCQjwiYL3BRDVARIsAF9E4GdgB15ctxXW0uD3RrQzd4zZnY3YXITpPqpf53qLXrdk0toZAk2twXIaAr9bEALw_wcB

Buitenspeeldag Dikkertje Dap Kinderopvang Plus
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.