In januari zijn we gestart met de eerste gezinnen. Een aantal gezinnen kennen we al van onze Dikkertje Dap locaties. Eén gezin is aangemeld door het CJG.
Met alle gezinnen zijn onze gezinsondersteuners nu 7 weken aan de slag en wat hebben deze gezinnen al veel bereikt.
De ouders hebben zelf aangegeven waar zij tegen aanlopen in het dagelijkse leven en welke doelen zij willen bereiken. Deze doelen zijn opgenomen in gezinsplannen, die we vervolgens omzetten in actieplannen.
En dan zijn we trots als een moeder die 7 weken geleden niet lekker in haar vel zat, nu met nieuwe sportkleding en schoenen die we vanuit het project konden financieren, wekelijks aan het hard lopen is en aan haar conditie en gezondheid aan het werken is. Een andere moeder is haar huis aan het herinrichten om zo de dag en nacht structuur voor haar zelf en haar kinderen te verbeteren.

Allerlei verschillende stappen waarin we gezinnen graag in ondersteunen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.