Ons aanbod

Het aanbod bij de Van Veldhuizen Stichting Rotterdam is breed met diverse diensten en producten zoals Kinderopvang Plus Dikkertje Dap en Twinkeltje Opvoedondersteuning. Ons uitgangspunt is: ieder kind moet zich optimaal kunnen ontwikkelen. De Van Veldhuizen Stichting streeft naar een hoog kwaliteitsniveau. Wij werken met veelal HBO geschoold personeel en doen veel aan deskundigheidsbevordering. Binnen de Kinderopvang Plus hebben wij onze eigen methodiek, Plus2. Bij de opvoedondersteuning werken wij met pedagogen die op diverse gebieden zijn gecertificeerd om spreekuren, opvoedcursussen en -trainingen te kunnen bieden.

Kinderopvang Plus

Al ruim 60 jaar biedt VVS Kinderopvang Plus via onze locaties Dikkertje Dap. Wij richten ons op kinderen tussen de 0 en de 4 jaar. Onze aanpak kenmerkt zich doordat wij én het kind opvangen én met het gezin aan de slag gaan.

Lees hier meer

Opvoedondersteuning

Binnen onze stichting bieden wij, vanuit Twinkeltje, een uitgebreid pakket aan laagdrempelige opvoedondersteuning. Wij verzorgen oudercursussen rondom de verschillende leeftijdscategorieën.

Lees hier meer

Van Kansarm naar Kansrijk

Met het project Van Kansarm naar Kansrijk willen wij gezinnen die in de armoede dreigen te belanden of in armoede leven ondersteunen uit deze situatie te geraken. Door het inzetten van kleine interventies

Lees hier meer

Plus in het kwadraat

In de afgelopen 60 jaar hebben wij enorm veel ervaring opgedaan in het opvangen en begeleiden van ouders en kinderen binnen de kinderopvang Plus. Deze ervaring vraagt om een verankering.

Lees hier meer

Samen voor Taal

Overal in de stad Rotterdam wordt er veel aan de taalontwikkeling van de jongste kinderen gedaan. Ook bij Dikkertje Dap vinden wij dit heel belangrijk en betrekken wij ouders hierbij. Samen voor taal is

Lees hier meer

De Family Factory

De Family Factory geeft je een steuntje in de rug om de vader of moeder te worden die je graag wilt zijn voor je kinderen. We zorgen dat ouders van elkaars oplossingen, tips en ideeën kunnen profiteren en zo elkaars hulpbron kunnen zijn.

Lees meer
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.